vrijdag 4 oktober 2013

Zware dag voor Nederlandse delegatie

In ronde vijf hadden de Nederlanders het zwaar. Sowieso troffen we een zwaar programma en daar kwamen nog een paar pijnlijke openingsnederlagen bij. Het goede nieuws is echter dat de spelers die het hoogst staan, zich daar wel wisten te handhaven. Jorden leidt door een goede vechtremise nog altijd met 4,5 uit 5, maar Anna-Maja, Robby en Lucas met allen 4 uit 5 doen eveneens nog prima mee.

De rustdag kent een ontspannen programma. Het ritme van voorbereiding in de ochtend werd gehandhaafd, maar daarna kon het oude centrum van Budva verkend worden of lekker even worden gezwommen in het zwembad of in de zee.

Om drie uur stond het belangrijkste onderdeel op het programma: voetballen tegen de Zwitsers, de Rednecks en spontaan daarna ook nog tegen de Turken. In aantallen hebben we deze ontmoetingen in ieder geval ruim gewonnen. Dat dergelijke wedstrijdjes meer iets zijn voor spelers in plaats van begeleiders en ouders (hoewel de techniek van Sake Jan verraad dat deze in zijn jonge jaren in zijn eentje alle teams van de mat af had gepeeld), bewezen de blessures van Henk en Hajo. Met vereende krachten wordt zij nu opgelapt, zodat ze hopelijk weer topfit op Schiphol zullen kunnen verschijnen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten