woensdag 4 november 2015

Liveticker: ronde 10 (closed)

17.22: Max heeft gewonnen! Hij was in het middenspel niet helemaal tevreden omdat zijn tegestander het loperpaar had. Daarna gooide zijn tegenstander ineens de koningsvleugel open en kon Max met een krachtig stukoffer toeslaan.

Maaike zit ondertussen op een livebord te spelen:
Klik hier om de partij van Maaike live te volgen

17.51: Catheleijne en Eelke hebben allebei verloren. Eelke werd in de opening verrast en kwam al snel met zijn koning in de problemen. Daarna zag hij ook nog een combinatie over het hoofd en toen was het klaar. Catheleijne kwam ook niet zonder problemen uit de opening en is daar ook nooit meer van hersteld.

18.31: Alexander heeft ook al een tijdje geleden remise gespeeld. Hij was met zijn pionnen misschien wat enthousiast naar voren gegaan, maar wist zijn tegenstander wel terug te drijven. In een redelijk gelijke stelling nam hij vervoglens het remise-aanbod van zijn tegenstander aan.

19.09: Liam heeft gewonnen. Naar eigen waren de eerste 40 zetten prima, de volgende 8 zetten heel erg slecht en daarna won hij.

19.35: Maaike heeft gewonnen. Ze kreeg met zwart al snel aanvalskansen en haar tegenstandster besloot een dame te offeren tegen een toren en een stuk. Vervolgens wist ze dat in het eindspel in winst om te zetten.

21.46: Hing Ting was direct na de partij gaan eten en we hoorden dus pas vrij laat dat hij verloren had. Straks in het verslag meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten