donderdag 5 november 2015

Liveticker: ronde 11 (closed)

Vandaag zijn de partijen om 10:00 begonnen en hebben we twee spelers live zitten:
Klik hier voor Warmerdam-Papadopoulos
Klik hier voor Keetman-Alinasab

12.16: Catheleijne kwam vanuit de voorbereiding in een lekkere stelling en speelde haar tegenstandster binnen 20 zetten weg. Eelke heeft vandaag de gifbeker volledig leeg moeten drinken en heeft zijn laatste partij verloren.

12.23: Hing Ting heeft zijn toernooi na een paar mindere dagen toch positief af kunnen sluiten met een overwinning. Een vlotte aanvalspartij die goed uitpakte.

13.41: Liam heeft zijn partij gewonnen. Zijn tegenstander speelde de opening wat onhandig en Liam kreeg een stelling met een dame tegen twee torens. Zijn tegenstander was onderontwikkeld en Liam heeft toen snel toegeslagen.

13.52: Alexander heeft helaas verloren, zijn tegenstander was simpelweg wat sterker in de Najdorf. Max heeft naar eigen zeggen een slechte pot gespeeld, maar uiteindelijk wel gewonnen.

14.26: Maaike heeft helaas verloren. Ze kreeg voorbereiding van een paar rondes geleden op het bord, maar kon het zich niet heel goed meer herinneren. Uiteindelijk ging ze voor de aanval, maar die sloeg niet door en het eindspel met een paar pionnen minder was verloren.

Met een dagscore van 4 uit 7 sluiten we het toernooi af. Nu tijd voor een gezellige afsluiting van het WK. Uitgebreid verslag van de laatste ronde laat misschien even op zich wachten, de partijen zullen wel vandaag nog gepubliceerd worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten