dinsdag 27 oktober 2015

Liveticker: ronde 3 (closed)

17.22: Helaas heeft Hing Ting zijn partij zojuist verloren. Hij kwam uitstekend uit de opening maar ging daarna iets te snel op de automatische piloot verder. Zijn koningstelling werd aan gort geslagen en hij kreeg zelf niet genoeg tegenspel. Vanaf dat moment ging het van kwaad tot erger en voerde zijn tegenstander het nauwkeurig naar winst.

17.43: Goed nieuws uit de andere speelzaal: Alexander heeft zijn eerste overwinning binnen! Hij zal ongetwijfeld zo deze kant op komen voor analyse, meer details over zijn partij volgen dan vanavond in het verslag.

18.39: Tijd voor een update, drie nieuwe uitslagen. Maaike heeft gewonnen en vond vooral dat ze sneller had moeten winnen. Max baalt als een stekker, de eerste helft van de partij ging volledig naar wens, maar in tijdnood liep het totaal uit de hand en kantelde de partij, met een bittere nul als gevolg. Onze voorspelling: Max gaat zich volledig terug vechten in het toernooi. Goed nieuws: Liam heeft gewonnen en is daarmee de nieuwe topscorer van de Nederlandse ploeg. We zitten nu druk te analyseren en partijen in te voeren, later meer!

19.15: Eelke heeft helaas ook verloren, zijn WK kent ook geen al te beste start. De opening leek wel goed te gaan, maar ergens ging het mis. Waar precies wordt nu in de analyse uitgezocht.

23:40 Catheleijne verloor helaas na 5,5 uur spelen een dame-eindspel. In totaal 3 uit 7 dus vandaag, maar we gaan er morgen gewoon weer in alle rust tegenaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten